1051 Budapest, József Nádor tér 5-6.
Központi bankszámlaszám:
10918001-00000003-00140000
Adószám: 18069493-1-41

Fogalomtár


a á b c d e é f g h i j k l m n o ö p q r s t u v w x y z


Partner portál

Díjmentes, online szolgáltatás munkáltatóink részére.

Pmt. 2020 szerint egyszerűsítetten átvilágított

Pmt. szerinti azonosítás egyik státusza – ez esetben legkésőbb kifizetés igénylésekor fel kell keresnie központi ügyfélszolgálatunkat, vagy valamelyik UniCredit bankfiókot a személyes azonosítás elvégzése céljából.

Portfólió

Minden pénztártag választhat kockázatviselési hajlandósága és hozamelvárása függvényében, hogy milyen kockázatú, milyen eszközösszetételű portfólióban kívánja, hogy befektetésre kerüljön a megtakarítása.

Az egyes portfóliókról részletes tájékoztatást talál honlapunkon.

Portfóliómegosztás

2016. január 1-től a jogszabályok lehetőséget adnak arra, hogy a tag rendelkezzen egyéni számlájának tetszőleges arányú megosztásáról pénztárának bármely két portfóliója között. Ezzel befektetésének vállalt kockázatát még jobban saját igényeinek megfelelően tudja alakítani.

POS

(Point Of Sale) Személyes ügyfélszolgálatunkon található kártyás terminál, amelyen keresztül befizethet egyéni számlájára 10 jegyű tagsági azonosítója, adóazonosító jele és a befizetendő összeg megadásával. A befizetést követő 1 munkanappal kerül a Pénztár számlájára, az utalásnak külön díja nincs.

Postai kifizetés

Kifizetési igény teljesíthető a pénztártag lakcímkártyáján szereplő címre, költségét a Magyar Posta Zrt. pénzforgalmi szolgáltatásainak díjszabása határozza meg. A Postai kifizetés díjának mértékét weboldalunk is közzétesszük: