1051 Budapest, József Nádor tér 5-6.
Központi bankszámlaszám:
10918001-00000003-00140000
Adószám: 18069493-1-41

Munkáltatóknak

FIGYELEM! BANKSZÁMLASZÁM-VÁLTOZÁS!!! >>

Munkáltatói partnereinknek szóló tájékoztató az ING Önkéntes Nyugdíjpénztári beolvadással kapcsolatosan>>

Az Önkéntes Nyugdíjpénztár kiváló lehetőség valamennyi munkáltató számára, hogy cafetéria juttatásként (tagdíjátvállalásként) a bérfizetéséhez képest jelentős költséghatékonysággal segítsék munkavállalóikat a hosszú távú, nyugdíjcélú megtakarításuk elkezdésében, növelésében.

Miért éri meg az önkéntes nyugdíjpénztári juttatás?

Az önkéntes nyugdíjpénztári juttatás a bérfizetéshez képest 96%-kal olcsóbb juttatás.


Milyen juttatási formákat kínálunk?

Különböző felmérések szerint ma Magyarországon a munkáltatók 73%-78%-a nyújt béren kívüli juttatást, ennek ellenére a munkavállalók mindössze 25%-a rendelkezik önkéntes nyugdíjpénztári számlával.

Minden munkavállaló érdeke, hogy a nyugdíjba vonulás előtt minél korábban megnyíljon a nyugdíjpénztári számlája. 10-20-30 év alatt havi kisebb összegek megtakarításával is olyan jelentős vagyon halmozható fel, amely már hatékony segítség lehet a nyugdíjba vonulást követően várhatóan bekövetkező akár 30-40%-os bevételcsökkenés esetén.


Lehetőségek, teendők

Hiába tudja a megkérdezett munkavállalók 80%-a, hogy nyugdíja kevés lesz a megszokott életszínvonal fenntartásához, többnyire a havi bérükből csak kevesen tehetik, teszik meg, hogy a szükséges előtakarékoskodást elindítsák.

A munkavállalók öngondoskodással kapcsolatos tudatosságnak növelésén felül a munkáltató teheti a legtöbbet a munkavállalóinak nyugdíjas éveinek anyagi biztonsága érdekében, azzal, hogy béren kívüli juttatásként adókedvezménnyel támogatott tagdíjátvállalást, támogatást nyújt.

Ha Ön még nem él ezzel a lehetőséggel, a következő béremelési lehetőségkor feltétlenül tájékozódjon, hiszen mind Önnek, mind munkavállalójának kiváló lehetőséget nyújtunk.

Kérdéseit e-mailben és telefonon is szívesen fogadjuk! 

Elérhetőségeink>>


Linkajánló