1051 Budapest, József Nádor tér 5-6.
Központi bankszámlaszám:
10918001-00000003-00140000
Adószám: 18069493-1-41

Rendkívüli intézkedések

Frissítve: 2021.01.12.

A fertőzöttségi adatokat és az országot érintő járványhelyzet-kezelési döntéseket figyelve, mindannyiunk egészsége érdekében a Pénztár központi, személyes ügyfélszolgálatának (1051 Budapest, József nádor tér 5-6.) nyitva tartása átmenetileg szünetel. Az újranyitásról a járványhelyzet alakulásának függvényében dönt a Pénztár. Amennyiben személyes látogatást tervez, akkor kérjük, hogy előtte tájékozódjon a nyitva tartásról honlapunkon, vagy érdeklődjön telefonos ügyfélszolgálatunkon (06 1 374 8400).

Kérjük, hogy pénztári ügyei intézéséhez továbbra is részesítse előnyben a telefonos és online ügyintézési lehetőségeinket, hiszen a VideóPénztár szolgáltatásunk bevezetésével, - amely online lehetőséget biztosít az azonosításra - immár minden ügytípus intézhető közvetlen személyes kontaktus nélkül is.

Kérjük, hogy kérdés esetén, illetve, amennyiben online ügyintézésekhez segítségre van szüksége, keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 1 374 8400-ás telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@aranykornyp.hu e-mail címünkre.  Nyomtatványainkat eljuttathatja hozzánk postai úton is, illetve szükség esetén – amennyiben az ügyintézés halaszthatatlan és az online megoldási lehetőségeinkkel nem tud élni - ügyeit intézheti az UniCredit Bank fiókjaiban a nyitvatartásra vonatkozó előzetes tájékozódás és a járványhelyzeti szabályok betartása mellett.

Kérjük szíves megértésüket és együttműködésüket!

Köszönettel,

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár

 

 

Frissítve: 2020.06.29.

2020. június 29-től újra megnyitjuk központi személyes ügyfélszolgálatunkat, ahol mindannyiunk érdekében kérjük a bevezetett biztonsági intézkedések betartását, amelynek fontos része, hogy időpontfoglalási lehetőséget vezetünk be.

 • A COVID-19 vírust a jelenlegi adatok alapján sikerült visszaszorítani, azonban a hazánkra vonatkozó jelentések és más országok példája is óvatosságra int, ezért kérjük, hogy csak akkor látogasson el személyes ügyfélszolgálatunkra, amennyiben ez feltétlenül szükséges. Javasoljuk, lehetőség szerint vegye igénybe egyéb ügyintézési csatornáinkat (online megoldások, telefonos ügyfélszolgálat)

 • Amennyiben személyes ügyintézés válik szükségessé, kérjük, lehetőség szerint a látogatás tervezett napját megelőzően használja időpontfoglaló felületünket  a várakozás, és így a több személy egy légtérben tartózkodásának elkerülése érdekében; vagy hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat (06 1 374 8400), ahol szintén lehetősége van az időpontfoglalásra.

 • A Pénztár József nádor tér 5-6. alatti székhelyének egész épületében kötelező a maszk használata, és a liftben maximum 2 fő utazhat egyszerre.

 • Kérjük megértését, de a biztonsági előírások miatt az ügyfélszolgálati iroda területén egyszerre maximum 3 fő várakozó tartózkodhat, megtartva egymástól a legalább másfél méteres távolságot.

 • Az ügyfélszolgálati irodában és az ott tartózkodás teljes időtartama alatt is a maszk használata kötelező, és az ügyféltérbe belépve kérjük a kihelyezett kézfertőtlenítő használatát.

 • Fentieken túl az ügyintézés biztonságát leheletvédő plexi kihelyezésével és ionizátoros légfertőtlenítő üzemeltetésével is támogatjuk.

 

Együttműködésüket ezúton is köszönjük.

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár
a jövő alapja

 

 

Frissítve: 2020.03.15

Tisztelt Pénztártagunk!
 

A koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben az elmúlt időszakban napról – napra egyre szigorodó, eddig sosem látott intézkedésekkel szembesülhetünk számos külföldi országban és Magyarországon is, amelyeket a járvány továbbterjedésének megakadályozására vezetnek be.

A nemzetközi tapasztalatok azt mutatják, hogy az időben és megfelelő határozottsággal meghozott intézkedésekkel a járvány terjedése visszafogható.

A vírus terjedésének leghatékonyabb ellenszere, ha minimalizáljuk a személyes kontaktusok számát.

Az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár – több más pénztárhoz hasonlóan – úgy döntött, hogy pénztártagjai, dolgozói és mindannyiunk egészsége védelmében az alábbi rendkívüli intézkedéseket vezeti be.

2020. március 15-én meghozott intézkedéseink

 1. A központi személyes ügyfélszolgálati irodában (Budapest, József nádor tér 5-6.) 2020. március 16-tól az ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel.

 2. A postán és az UniCredit Bank fiókjaiból papír alapon érkezett küldeményeket 7 napos karanténba helyezést követően érkeztetjük és dolgozzuk fel.

 3. A pénztár dolgozóinak jelentős hányada otthoni munkavégzéssel látja el feladatait.

A rendkívüli helyzet ideje alatt is mindent megteszünk annak érdekében, hogy pénztártagjaink számára mindez ne jelentsen érezhető minőségi változást.

 1. Az önkéntes nyugdíjpénztári számlára való befizetés folyamatos és akadálymentes.

 2. Az online pénztári ügyintézés változatlan feltételekkel továbbra is elérhető.

 3. E-mailes és telefonos ügyfélszolgálatunk szintén rendelkezésre áll.

 4. A személyes azonosítást már megtett tagjaink számára a kifizetéseket ebben az időszakban is teljesítjük.

 5. Az eddig csak személyesen intézhető ügyekre pedig a pénztár igyekszik mielőbb alternatív megoldásokat kidolgozni.

 

További tájékoztatásunkért kérjük, kísérje figyelemmel hírlevelünket és weboldalunkat.

Szíves megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük.

 

Üdvözlettel,

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár

 

 

2020.03.13.


Tisztelt Pénztártagunk!

 

A koronavírus miatt kialakult helyzetre tekintettel az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár a kormány által március 11-én elrendelt – a személyes érintkezések korlátozását célzó – országos veszélyhelyzettel párhuzamosan óvintézkedéseket vezetett be.

 

Legfontosabb cél a vírus továbbterjedésének megállítása, egymás egészségének, biztonságának a megóvása, ezért, ügyfeleinket ezúton is arra kérjük, hogy

·      az ügyintézéseket elsősorban online, telefonon vagy postai úton szíveskedjenek indítani.

·     személyes ügyintézést csak akkor kezdeményezzen, ha az feltétlenül szükséges, és telefonon, online vagy levélben nem intézhető el és, ha Ön

o   egészséges, valamint

o   az elmúlt 14 napban nem érintkezett igazoltan fertőzött személlyel, valamint nem járt külföldön.

 

Online ügyintézésre javasoljuk az online pénztárhasználatát, illetve a pénztár info@aranykornyp.hu e-mailcímét. Telefonos ügyfélszolgálatunk a 06 1 374 8400-as telefonszámon érhető el.

 

Amennyiben a személyes ügyintézést kíván indítani, de annak kockázatát nem kívánja vállalni, javasoljuk, hogy lehetőség szerint halassza el azt későbbi időpontra.

  

A járvánnyal kapcsolatos kérdésekről az alábbi forrásokból kaphat részletesebb információkat:  

https://www.kormany.hu/hu

https://koronavirus.gov.hu

https://www.nnk.gov.hu/index.php/koronavirus-tajekoztatok

 

Együttműködését előre is köszönjük!

 

Üdvözlettel,

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár