1051 Budapest, József Nádor tér 5-6.
Központi bankszámlaszám:
10918001-00000003-00140000
Adószám: 18069493-1-41

Online ügyintézés

Frissítve: 2021.06.03.

A járványhelyzetben még inkább fontossá váltak az online megoldások. Az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár folyamatosan bővíti kényelmi ügyintézései körét, jelenleg az alábbi, személyes jelenlét nélkül intézhető megoldásokat kínáljuk.

Ha kérdése van, vagy segítségre van szüksége az online ügyintézésekkel kapcsolatban hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 374 8400 -as telefonszámon, vagy írjon az info@aranykornyp.hu címre.

LEGFRISSEBB INNOVÁCIÓ - Elindult a VideóPénztári szolgáltatásunk, amelyen keresztül mostantól az ügyfél-azonosítás is online, személyes ügyintézés nélkül megtehető. Részletek>>

 

ÚJDONSÁG - Ügyfélkapuval rendelkezőknek

Az eddig csak személyesen benyújtható, illetve postán eredeti aláírással feladható nyomtatványok beküldése mostantól pár kattintással online is intézhető. (A törvényi előírások alapján személyes megjelenéshez kötött személyes azonosítás ügyfélkapunk keresztül nem intézhető.)

Ügyfélkapun keresztül digitális aláírással hitelesített nyomtatványbeküldés lépései (pdf formátumban):

  1. Válassza ki az ügyintézéshez szükséges nyomtatványt és töltse ki digitálisan a számítógépén (amennyiben online nem kitölthető, nyomtassa ki és szkennelje pdf formátumba a kitöltött nyomtatványt).

  2. A kitöltött nyomtatványt tegye írásvédetté (pl. "„CutePDF Writer” nyomtatással), mentse el pdf formátumban a tagsági azonosítóját, vagy adóazonosító jelét + ügytípus nevét használva fájlnévnek (pl. 8459740011 e-kuldemeny).

  3. Végezze el a digitális hitelesítést az útmutató szerint»

Online pénztár szolgáltatásunkon keresztül

Azon pénztártagjaink, akik e-mailcímüket és magyarországi mobiltelefonszámukat megadták, megadják a Pénztár részére, automatikus hozzáférést kapnak online pénztári szolgáltatásunkhoz, amelyen keresztül az egyenleg lekérdezésen, és a számlaforgalom megtekintésén kívül több ügyintézés is online, egyszerűen és kényelmesen elvégezhető.

  • Bankkártyás befizetés

  • Adatmódosítás, adatpótlás

  • E-küldemény igénylés indítása (teljesen online ügyintézés csak ügyfélkapus beküldéssel)

  • Kedvezményezett jelölés indítása (teljesen online ügyintézés csak ügyfélkapus beküldéssel)

  • Írjon nekünk funkción keresztüli ügyintézés

  • Tag hoz tagot akció ajánlása

Weboldalon keresztül