1051 Budapest, József Nádor tér 5-6.
Központi bankszámlaszám:
10918001-00000003-00140000
Adószám: 18069493-1-41

Üdvözöljük az ING Önkéntes pénztár tagjait és munkáltatói partnereit!

 

Tisztelt Látogatónk!

Mindenek előtt ezúton is tájékoztatjuk, hogy az ING Önkéntes Nyugdíjpénztár 2014. július 1-jétől beolvadt az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztárba. A fúzióval az ING Önkéntes Nyugdíjpénztári tagok tagsága és szerződött munkáltatói partnereinek jogviszonya az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztárban folytatódik tovább.

A két pénztár fúziójával az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár az 50 szereplős pénztárpiac 4. legnagyobb szereplője lett, taglétszáma 111 ezer fő feletti, kezelt vagyona meghaladja a 115 milliárd forintot.A fúzió során arra törekedtünk, hogy mind a tagok, mind a munkáltatói partnerek számára a beolvadás a lehető legkisebb változással járjon, többek között nem módosul a tagdíjfelosztás, az online pénztári menü, és portfólió kínálatunkat kibővítettük az ING Önkéntes Nyugdíjpénztárban elérhető 3 portfólióval.

Az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztárban 2014. július 1-jétől elérhető kondíciókról összefoglalóan a fontos információk menüpontban tájékozódhat.

Kérjük, érdeklődésének megfelelően látogasson el a Tagoknak, illetve Munkáltatóknak szóló oldalainkra is, pénztártagként használja online pénztári oldalunkat is és amennyiben bármilyen kérdése merül fel, jelezze ügyfélszolgálatainkon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.

Bízunk benne, hogy elégedett lesz az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár szolgáltatásaival és működésével - ígérjük, hogy mi valamennyi munkatársunkkal ennek érdekében dolgozunk majd.

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár


Linkajánló