1051 Budapest, József Nádor tér 5-6.
Központi bankszámlaszám:
10918001-00000003-00140000
Adószám: 18069493-1-41

Kedvezményes bankszámlacsomag ajánlat

Kedvezményes bankszámlacsomag az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár tagjainak az UniCredit Banktól

Amikor azt tervezzük, hogy hogyan tudjuk a havi megtakarításainkat növelni, érdemes felülvizsgálni a kiadásainkat is, hogy van-e közöttük olyan, amelyet csökkenthetünk anélkül, hogy közben bármiről is lemondanánk.

Érdemes lehet ilyen szemmel áttekinteni banki kiadásainkat is.  

Ismerje meg az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár tagjai számára elérhető,  partnerünk az UniCredit Bank által biztosított kiemelt kedvezménycsomagokat.

A Partner Prestige, Partner Ikon Plusz és Partner Aktív Plusz számlacsomagok nemcsak a hétköznapokra, hanem a fontos pillanatokra is tartogatnak kedvezményeket.

Ragadja meg Ön is a lehetőséget, hogy pénztártagként olyan kedvezményekhez jusson, amelyek csak az UniCredit Partnerei számára érhetőek el!

Tudjon meg többet a Partner Csomagokról, látogasson el az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár tagjai számára létrehozott banki információs portálra: www.unicreditbank.hu/aranykor  

FONTOS! A kedvezményes számlacsomagok igénybevételéhez az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztári tagság igazolása szükséges a tagsági okirat vagy a legutóbbi, a pénztártól kézhez kapott egyéni számlaértesítő bemutatásával.

Az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár tagjaként akkor is lehetősége van ezekre a kedvezményes számlacsomagokra váltani, ha már rendelkezik más típusú számlacsomaggal az UniCredit Banknál.


* A részletes feltételeket és kondíciókat, valamint az egyes kedvezmények feltételeit és leírását az UniCredit Bank üzletszabályzata és a mindenkor hatályos UniCredit Partner Aktív Plusz és Partner Ikon Plusz számlacsomagokra, továbbá az UniCredit Partner Prestige számlacsomagra vonatkozó külön kondíciók tartalmazzák, amelyek a Bank  honlapján, valamint az UniCredit bankfiókokban elérhetők el.