1051 Budapest, József Nádor tér 5-6.
Központi bankszámlaszám:
10918001-00000003-00140000
Adószám: 18069493-1-41

Kedvezményes bankszámla ajánlat

Kedvezményes bankszámla az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár tagjainak az UniCredit Banktól

Amikor azt tervezzük, hogy hogyan tudjuk a havi megtakarításainkat növelni, érdemes felülvizsgálni a kiadásainkat is, hogy van-e közöttük olyan, amelyet csökkenthetünk anélkül, hogy közben bármiről is lemondanánk.

Érdemes lehet ilyen szemmel áttekinteni banki kiadásainkat is.  

Ismerje meg az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár tagjai számára elérhető Partner Aktív Plusz és Partner Ikon Plusz kedvezményes kondíciójú bankszámlákat, amelyek  kedvezményes* szolgáltatásokat tartalmaznak együttműködő partnerünk, az UniCredit Bank jóvoltából.

FONTOS! A számlát az UniCredit Bank országos fiókhálózatában tudja megnyitni. Az ügyintézéshez kérjük, vigye magával az Aranykor Önkéntes nyugdíjpénztári tagság igazolásához a tagsági okiratát vagy a legutóbbi, a pénztártól kézhez kapott egyéni számlaértesítőt.

Ha már UniCredit ügyfél, lehetősége van számlacsomag-váltásra is.


* A részletes feltételeket és kondíciókat, valamint az egyes kedvezmények feltételeit és leírását az UniCredit Bank üzletszabályzata és a mindenkor hatályos UniCredit Partner Aktív Plusz és Partner Ikon Plusz Csomagokra vonatkozó külön kondíciók tartalmazzák, amelyek elérhetők az UniCredit bankfiókokban.