1051 Budapest, József Nádor tér 5-6.
Központi bankszámlaszám:
10918001-00000003-00140000
Adószám: 18069493-1-41

Superbrands 2018 - az Aranykor immár egymás után negyedik alkalommal nyerte el a legkiválóbb márkáknak járó elismerést!

Minősített minőség: elismerés a legkiválóbb márkáknak

Büszkék vagyunk rá, hogy a fogyasztói márkák közötti kiválasztás során, ahol először szakmai és pénzügyi előszűrésen esnek át a márkák, vagyis a díjra sem jelentkezni, sem pályázni nem lehet, majd a végső értékelést a független szakértőből álló bizottság hozza meg, az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár 2018-ban ismét elnyerte, immár negyedik alkalommal a Superbrands minősítést.

A független és önkéntes szakértőkből álló bizottság a világ közel kilencven országában azonos elveket követ a díj odaítélésénél. A döntéshozók vizsgálják az adott brand tradícióját, történelmét, piaci szereplését, a márka reputációját, etikai megítélését, közismertségét, tudatos innovációját, márkastratégiáját, márkaépítési gyakorlatát.

Pénztárunk Superbrands elismeréshez hozameredményeink, kényelmi és megtakarítást segítő szolgáltatásaink és az alacsonyan tartott díjterhelési mutatónk egyaránt hozzájárul.

Hisszük, hogy a minősítés, amelyet az Aranykor ismét elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt pénztártagjaink, munkáltatói partnereink és az öngondoskodást tervezők választásához.

 

Az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár által elnyert díjakat itt tekintheti meg:

                                                          

SuperBrands2015

 

 

 

 

 

 

 

 

További információk a programról: www.superbrands.hu