1051 Budapest, József Nádor tér 5-6.
Központi bankszámlaszám:
10918001-00000003-00140000
Adószám: 18069493-1-41

Az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár 2019-ben 5. alkalommal nyerte el a Superbrands kitüntetést!

Minősített minőség: elismerés a legkiválóbb márkáknak

A 2018-as év több szempontból is kihívások elé állította a pénztári szereplőket éppen ezért talán még nagyobb volt az örömünk, amikor értesültünk róla, hogy a független szakértőkből álló bizottság 2019-ben ismételten, immár ötödik alkalommal Superbrands díjjal tüntette ki az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztárt.

A világ közel kilencven országában azonos elveket követnek a döntéshozók, vizsgálják az adott brand tradícióját, történelmét, piaci szereplését, a márka reputációját, etikai megítélését, közismertségét, tudatos innovációját, márkastratégiáját, márkaépítési gyakorlatát.

A díj újbóli elnyeréséhez többek között hozzájárulhattak az ügyfél-kiszolgálási minőség javítása érdekében 2018-ban megvalósított – online adatmódosítás, partner portál, online ügyfélszolgálat – fejlesztéseink és a kedvezőtlen befektetési környezetben tanúsított edukációt segítő kommunikációnk, amellyel tagságunk számára segítettük a hosszú távú szemlélet kialakítását és a tudatos befektetővé válást.

Az ötszörös Superbrands minősítés is kifejezi, hogy az Aranykor egy megbízható márka, olyan értékekkel és hosszú távú eredményekkel, amelyre bátran számíthatnak pénztártagjaink, munkáltatói partnereink és az öngondoskodást tervezők. A jövőben is azon dolgozunk, hogy érthető kommunikációval, innovációkkal tegyük még vonzóbbá ezt a kiváló és mindenképpen szükséges megtakarítást.

Az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár által elnyert díjakat itt tekintheti meg:

                                                          

SuperBrands2015

 

 

 

 

 

 

 

 

További információk a programról: www.superbrands.hu