1051 Budapest, József Nádor tér 5-6.
Központi bankszámlaszám:
10918001-00000003-00140000
Adószám: 18069493-1-41

Munkáltatói szerződéskötés

Amennyiben Ön munkáltatóként meghozta azt a döntést, hogy önkéntes nyugdíjpénztári tagdíjátvállalást és/vagy támogatást nyújt munkavállalóinak, akkor az utalások megkezdése előtt már csupán a szerződéskötési lépések vannak hátra.

 

Szerződéskötési lehetőségek

  • Tagdíjátvállalási szerződés esetén kérjük töltse le honlapunkról a megfelelő szerződéstípust. Támogatás nyújtásáról szóló szerződés esetén kérjük írja meg nekünk elérhetőségét, továbbá hogy hány főre, milyen típusú megállapodást kíván kötni, és mi küldjük Önnek a szükséges nyomtatványt. A szerződéseket két példányban kitöltve és eredeti cégszerű aláírással ellátva kérjük visszajuttatni Pénztárunkhoz.

  • Tanácsadás igénylése: amennyiben bármilyen kérdése, kérése van az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztári megtakarítással, tagdíjátvállalással, támogatással, szer-ződéskötéssel kapcsolatban, úgy igényelje ingyenes tanácsadásunkat, melynek kere-tében munkáltatói partner kapcsolattartó kollégáink az Ön jelentkezését követően haladéktalanul felveszik Önökkel a kapcsolatot és szakmai segítséget nyújtanak.
     

Elérhetőségeink>>

FONTOS! A munkáltató csak annak a munkavállalójának tud önkéntes nyugdíjpénztári juttatást nyújtani, aki önkéntes nyugdíjpénztári tag!

Önkéntes nyugdíjpénztári tagság létesítése>>