1051 Budapest, József Nádor tér 5-6.
Központi bankszámlaszám:
10918001-00000003-00140000
Adószám: 18069493-1-41

Választható portfóliók

Frissítve: 2016. 11. 02.

A majdani öregségi nyugdíjnak lényeges része az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítás, melynek alapját az egyéni befizetések, valamint azok befektetései révén elért hozamok teremtik meg.

Valamennyien másféleképpen viszonyulunk a különböző befektetésekhez, hiszen élethelyzetünk, életkorunk, hozamelvárásunk, kockázatviselési hajlandóságunk különbözik.

Ezek az egyéni szempontok az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítások vonatkozásában is meghatározó fontosságúak. Mindezek gondos mérlegelésével Ön is dönthet önkéntes nyugdíjpénztári megtakarításának jövőbeli sikeréről.
 

BEFEKTETÉSI PORTFÓLIÓ VÁLASZTÁS 

Felhívjuk tagjaink és az érdeklődők szíves figyelmét, hogy a Pénztár Választható portfóliós rendszere 2016. október 31-ével módosul, három portfólió kivezetésre került.

Az egyes portfóliók kockázatának és teljesítményének elemzése után a Küldöttközgyűlés a 7 portfólió közül a legjobb kockázat-hozam mutatókkal rendelkező, és a tagság 97%-a által választott négy legnépszerűbb portfólió megtartásáról, és három portfólió kivezetéséről döntött. A módosítás szerint 2016. október 31-ei dátummal kivezetésre került az Óvatos portfólió, a Klasszikus portfólió és a Növekedési portfólió.

A részletekről itt olvashat»

Az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztárban jelenleg 4 portfólió közül választhat.

Amennyiben belépésekor nem választ portfóliót, abban az esetben pénztárunk az Egyensúly portfólióban kezeli vagyonát mindaddig, amíg Ön tagsága során nem nyújt be portfólióváltási kérelmet.

 


 

Milyen portfóliók közül választhat?

Csendélet portfólió>>

Harmónia portfolió>> 

Egyensúly portfólió>>

Lendület portfólió>>