1051 Budapest, József Nádor tér 5-6.
Központi bankszámlaszám:
10918001-00000003-00140000
Adószám: 18069493-1-41

E-kommunikáció, online pénztár

E-kommunikáció

Belépéskor e-mail címe és mobiltefonszáma megadásával lehetőséget biztosítunk az ú. n. E-KÜLDEMÉNYEK igénylésére. 

Ha ezt az ingyenes szolgáltatásunkat belépéskor nem igényli, akkor a tagság során ezt utólag, az E-KÜLDEMÉNY igénylő nyomtatványon>> bármikor megteheti.

Az E-küldemény szolgáltatás igénylésével a Pénztártól érkező valamennyi dokumentum elektronikusan kezelhető. Ebben az esetben a Pénztár e-mailben küld értesítést arról, 
hogy küldeményt indított (pl. tagsági okiratot, egyéni számlát, adóigazolást), a jelzett dokumentum a későbbiekben - bejelentkezést követően - bármikor megtekinthető, le-menthető, nyomtatható az Ön saját tartós tárhelyén keresztül. 

Online pénztár

Belépéskor e-mail címe és mobiltelefonszáma megadásával lehetőséget biztosítunk arra, hogy online pénztári szolgáltatásunkat automatikusan igénybe tudja venni a későbbiekben. 

Amennyiben nem igényelte ezt a szolgáltatásunkat belépéskor, abban az esetben az adatváltozás-bejelentő nyomtatványon a mobiltelefonszám és e-mailcím megadásával tagsága során bármikor igényelheti. A nyomtatvány elérhető és benyújtható az UniCredit bankfiókokban>>, vagy letölthető honlapunkról>> és beküldhető postai úton.

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztári tagok díjmentesen használhatják a weboldalunkon elérhető online pénztári szolgáltatást, amelyen keresztül egyszerűen, gyorsan és kényelmesen megtekinthetik számlájukat, ellenőrizhetik a pénztár által nyilvántartott személyes adataikat és legújabb fejlesztésként letölthetik a pénztár által kiküldött adóigazolást és egyéniszámla-értesítő leveleket.

Az online pénztári felület ezen túlmenően azt is biztosítja, hogy tagjaink nyomon követhessék az egyes portfólióváltások időpontját és aktuálisan érvényes portfólió-besorolásukat is.