1051 Budapest, József Nádor tér 5-6.
Központi bankszámlaszám:
10918001-00000003-00140000
Adószám: 18069493-1-41

2015. őszi belépési akció

AJÁNDÉKOZZA MEG MAGÁT - LÉPJEN BE MOST ÖN IS AZ ARANYKOR ÖNKÉNTES NYUGDÍJPÉNZTÁRBA!

Ha belépési nyilatkozata 2015. szeptember 15. és 2015. október 15. között érkezik be pénztárunkhoz, akkor   

A belépési nyilatkozat igényelhető telefonos és személyes ügyfélszolgálatunkon keresztül, vagy letölthető honlapunkról. A belépési nyilatkozatot 1 példányban szükséges kitölteni, majd aláírást és tanúztatást követően kérjük azt személyesen vagy postai úton szíveskedjék hozzánk visszajuttatni. 

A nyilatkozaton lévő adatok alapján pénztárunk rögzíti személyes adatait és tagsági azonosítót adnak a szerződésnek. A szerződés létrejöttéről tagsági okirat postai úton való megküldésével nyújtunk tájékoztatást. Az okirat a belépő valamennyi adatát, továbbá tagsági azonosítóját és a pénztár adatait is tartalmazza.

FONTOS! Önkéntes nyugdíjpénztári tagság létesítésével befizetési kötelezettséget vállal a belépő, amely egyéni befizetésként és/vagy munkáltatói befizetésként is teljesíthető. 

 

 

ÁTLÉPÉS AZ ARANYKOR ÖNKÉNTES NYUGDÍJPÉNZTÁRBA

Az átlépési szándék bejelentése is a belépési nyilatkozat kitöltésével történik, átlépés esetén a korábbi pénztári tagságra vonatkozó adatokat a belépési nyilatkozat megfelelő rovatában lehet jelölni (az átlépés kezdeményezhető annál a pénztárnál is, ahonnan át kíván lépni az Aranykorba). 

A korábbi nyugdíjpénztári tagságban eltöltött idő beszámít az átlépéssel létrehozott tagság 10 éves várakozási idejébe. A tag átlépése esetén a Pénztár az átadó pénztárat 15 napon belül írásban felszólítja, hogy az átlépő tag követelését utalja át.

 

ÜGYFÉL-ÁTVILÁGÍTÁSI TUDNIVALÓK

A 2007. évi CXXXVI. tv alapján a pénztári belépés feltétele az belépő/átlépő átvilágítása. Az átvilágítás során szükséges, hogy a pénztár munkatársa, vagy megbízottja útján személyesen ellenőrizzük a belépési nyilatkozaton megadott adatokat  - a belépő személyazonosságát igazoló okiratok megtekintésével.

További információk>>